NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Teralfene

Woont u in Teralfene en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Teralfene. Kom langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Teralfene met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi spa’s in Teralfene beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Teralfene

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Teralfene buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Teralfene

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Teralfene aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Teralfene

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Teralfene om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Teralfene

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Teralfene? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Teralfene.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Teralfene

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Teralfene? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Teralfene is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Teralfene

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Teralfene

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Teralfene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Teralfene
Jacuzzi-kopen-Teralfene

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Teralfene
Jacuzzi-kopen-Teralfene
Jacuzzi-kopen-Teralfene
Jacuzzi-kopen-Teralfene

Ontvang onze nieuwsbrief