NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Stuivekenskerke

Woont u in Stuivekenskerke en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Stuivekenskerke.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Stuivekenskerke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Stuivekenskerke zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Stuivekenskerke met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Stuivekenskerke? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Design op maat voor uw spa in Stuivekenskerke

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Stuivekenskerkse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de spa in Stuivekenskerke te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Stuivekenskerke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Diksmuide om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Stuivekenskerke geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Stuivekenskerke

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Stuivekenskerke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Stuivekenskerke.

Prijzen van spa's in Stuivekenskerke

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Stuivekenskerke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Stuivekenskerke is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Stuivekenskerke te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-stuivekenskerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-stuivekenskerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-stuivekenskerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-stuivekenskerke
jacuzzi-kopen-stuivekenskerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-stuivekenskerke
jacuzzi-kopen-stuivekenskerke
jacuzzi-kopen-stuivekenskerke
jacuzzi-kopen-stuivekenskerke

Ontvang onze nieuwsbrief