NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Strombeek-Bever: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Strombeek-Bever? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Strombeek-Bever.

HotSpring jacuzzi spa in Strombeek-Bever met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Strombeek-Bever een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Strombeek-Bever

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Strombeek-Bever kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Strombeek-Bever

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Strombeek-Bever aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Strombeek-Bever

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Strombeek-Bever? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Strombeek-Bever. jacuzzi HotSpring koppel

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Strombeek-Bever

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Strombeek-Bever heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Strombeek-Bever

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Strombeek-Bever om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Strombeek-Bever is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Strombeek-Bever te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever
Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever
Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever
Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever
Jacuzzi-kopen-Strombeek-Bever

Ontvang onze nieuwsbrief