NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Strijtem kom je tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Strijtem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Strijtem. Kom langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Strijtem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife spa in Strijtem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Strijtem

Over een spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Strijtemse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Strijtem laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Strijtem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Roosdaal. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Strijtem na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi's in Strijtem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Strijtem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Strijtem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Strijtem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Strijtem.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Strijtem

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Strijtem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Strijtem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Strijtem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-strijtem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-strijtem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-strijtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-strijtem
jacuzzi-kopen-strijtem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-strijtem
jacuzzi-kopen-strijtem
jacuzzi-kopen-strijtem
jacuzzi-kopen-strijtem

Ontvang onze nieuwsbrief