NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Stokrooie

Graag een jacuzzi kopen in Stokrooie? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Stokrooie. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Stokrooie

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Stokrooie? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Stokrooie

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Stokrooie buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi's in Stokrooie

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Stokrooie inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Stokrooie met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Stokrooie beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Stokrooie

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Stokrooie om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Stokrooie

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Stokrooie? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Stokrooie.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Stokrooie is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Stokrooie te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Stokrooie

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Stokrooie

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Stokrooie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Stokrooie
Jacuzzi-kopen-Stokrooie

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Stokrooie
Jacuzzi-kopen-Stokrooie
Jacuzzi-kopen-Stokrooie
Jacuzzi-kopen-Stokrooie

Ontvang onze nieuwsbrief