NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Stene? Met HotSpring kom je tot rust

Een jacuzzi kopen in Stene? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Stene. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in STAD_ID

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Stene? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in STAD_ID

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Stene door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw spa in STAD_ID

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Stene aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Stene met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Stene blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in STAD_ID

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Stene? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Stene.

Design volgens uw smaak voor de spa in STAD_ID

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Steense jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Stene bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Stene is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Stene te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-stene

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-stene

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-stene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-stene
jacuzzi-kopen-stene

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-stene
jacuzzi-kopen-stene
jacuzzi-kopen-stene
jacuzzi-kopen-stene

Ontvang onze nieuwsbrief