NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Stekene

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Stekene? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Stekene.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Stekene

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Stekene schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Stekene

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Stekense jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Stekene buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Stekene

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Stekene? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Stekene

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Stekene om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Stekene

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Stekene? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Stekene.

Kostprijs van uw Stekense jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Stekene overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Stekene is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Stekene te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Stekene

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Stekene

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Stekene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Stekene
Jacuzzi-kopen-Stekene

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Stekene
Jacuzzi-kopen-Stekene
Jacuzzi-kopen-Stekene
Jacuzzi-kopen-Stekene

Ontvang onze nieuwsbrief