NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Steenokkerzeel

Graag een jacuzzi spa kopen in Steenokkerzeel? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Steenokkerzeel.

Prijs van uw jacuzzi spa in Steenokkerzeel

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Steenokkerzeel aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Steenokkerzeel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Steenokkerzeel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Steenokkerzeel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Steenokkerzeel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Steenokkerzeel. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Steenokkerzeel

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Steenokkerzeel een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Steenokkerzeel

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Steenokkerzeelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Steenokkerzeel buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Steenokkerzeel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Steenokkerzeel schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Steenokkerzeel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Steenokkerzeelse jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel
Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel
Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel
Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel
Jacuzzi-kopen-Steenokkerzeel

Ontvang onze nieuwsbrief