NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Steenkerke

Wil u een jacuzzi spa kopen in Steenkerke? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Steenkerke.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Steenkerke met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Steenkerke zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Steenkerke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Steenkerke? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Steenkerke.

HotSpring jacuzzi spa in Steenkerke met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Steenkerke? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Steenkerke aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Steenkerke

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Steenkerke buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Steenkerke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Steenkerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Steenkerke is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Steenkerke te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Steenkerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Steenkerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Steenkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Steenkerke
Jacuzzi-kopen-Steenkerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Steenkerke
Jacuzzi-kopen-Steenkerke
Jacuzzi-kopen-Steenkerke
Jacuzzi-kopen-Steenkerke

Ontvang onze nieuwsbrief