NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Steenhuize-Wijnhuize en geniet van een hemelse staycation

Wil u een spa kopen in Steenhuize-Wijnhuize? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Steenhuize-Wijnhuize.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Steenhuize-Wijnhuize

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Steenhuize-Wijnhuize? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Steenhuize-Wijnhuize. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Steenhuize-Wijnhuize

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife spa’s in Steenhuize-Wijnhuize beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Steenhuize-Wijnhuize met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Steenhuize-Wijnhuize? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Steenhuize-Wijnhuize

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Herzele. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team installeert de spa bij u thuis in Steenhuize-Wijnhuize na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Steenhuize-Wijnhuize aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de spa in Steenhuize-Wijnhuize

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Steenhuize-Wijnhuize laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Steenhuize-Wijnhuize is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Steenhuize-Wijnhuize te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize
jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize
jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize
jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize
jacuzzi-kopen-steenhuize-wijnhuize

Ontvang onze nieuwsbrief