NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Steenhuffel

Een jacuzzi spa kopen in Steenhuffel? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Steenhuffel.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Steenhuffel

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Steenhuffel? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Steenhuffel. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Steenhuffel

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Steenhuffel buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Steenhuffel met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Steenhuffel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Steenhuffel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Steenhuffel met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Steenhuffel? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Steenhuffel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Steenhuffel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Steenhuffel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Steenhuffel te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Steenhuffel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Steenhuffel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Steenhuffel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Steenhuffel
Jacuzzi-kopen-Steenhuffel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Steenhuffel
Jacuzzi-kopen-Steenhuffel
Jacuzzi-kopen-Steenhuffel
Jacuzzi-kopen-Steenhuffel

Ontvang onze nieuwsbrief