NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Steendorp

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Steendorp? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Steendorp.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Steendorp

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Steendorp u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Steendorp

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Steendorp vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Steendorp inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Steendorp

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Steendorp? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Steendorp. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Steendorp

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Steendorp buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Steendorp

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Steendorp om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Steendorp is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Steendorp te beleven? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Steendorp

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Steendorp

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Steendorp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Steendorp
Jacuzzi-kopen-Steendorp

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Steendorp
Jacuzzi-kopen-Steendorp
Jacuzzi-kopen-Steendorp
Jacuzzi-kopen-Steendorp

Ontvang onze nieuwsbrief