NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Stavele: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Stavele? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Stavele. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Stavele

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Stavele kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Stavele

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Stavele overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Stavele

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Stavele? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Stavele

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Stavele. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Stavele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Stavele blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Stavele

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Stavele? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Stavele.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Stavele is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Stavele te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Stavele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Stavele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Stavele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Stavele
Jacuzzi-kopen-Stavele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Stavele
Jacuzzi-kopen-Stavele
Jacuzzi-kopen-Stavele
Jacuzzi-kopen-Stavele

Ontvang onze nieuwsbrief