NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Spalbeek: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi spa kopen in Spalbeek? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Spalbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Spalbeek

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Spalbeek heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Spalbeek

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Spalbeek buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

HotSpring jacuzzi spa in Spalbeek met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Spalbeek? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Spalbeek

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Spalbeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Spalbeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Spalbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Spalbeek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi's in Spalbeek

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Spalbeek inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Spalbeek is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Spalbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Spalbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Spalbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Spalbeek
Jacuzzi-kopen-Spalbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Spalbeek
Jacuzzi-kopen-Spalbeek
Jacuzzi-kopen-Spalbeek
Jacuzzi-kopen-Spalbeek

Ontvang onze nieuwsbrief