NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Snellegem

Woont u in Snellegem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Snellegem.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Snellegem

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Jabbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Snellegem door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Snellegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Snellegem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw Snellegemse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Snellegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Snellegem met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de spa in Snellegem een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Snellegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Snellegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Snellegem.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Snellegem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Snellegemse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Snellegem inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Snellegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Snellegem te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-snellegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-snellegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-snellegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-snellegem
jacuzzi-kopen-snellegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-snellegem
jacuzzi-kopen-snellegem
jacuzzi-kopen-snellegem
jacuzzi-kopen-snellegem

Ontvang onze nieuwsbrief