NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Snaaskerke

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Snaaskerke? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Snaaskerke. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Snaaskerke met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Snaaskerke u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Snaaskerke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Snaaskerke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van spa's in Snaaskerke

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Snaaskerke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Snaaskerke

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Snaaskerkse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de spa in Snaaskerke te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Snaaskerke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Snaaskerke? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Snaaskerke.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Snaaskerke

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Gistel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Snaaskerke door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Snaaskerke is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Snaaskerkse spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-snaaskerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-snaaskerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-snaaskerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-snaaskerke
jacuzzi-kopen-snaaskerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-snaaskerke
jacuzzi-kopen-snaaskerke
jacuzzi-kopen-snaaskerke
jacuzzi-kopen-snaaskerke

Ontvang onze nieuwsbrief