NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Sluizen? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Sluizen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sluizen.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sluizen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Tongeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Sluizen. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Sluizen

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Sluizen u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Kostprijs van uw Sluizense jacuzzi

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Sluizen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sluizen met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sluizen vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de spa in Sluizen

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Sluizense spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de spa in Sluizen bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sluizen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sluizen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Sluizen.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sluizen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sluizen te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-sluizen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sluizen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sluizen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sluizen
jacuzzi-kopen-sluizen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sluizen
jacuzzi-kopen-sluizen
jacuzzi-kopen-sluizen
jacuzzi-kopen-sluizen

Ontvang onze nieuwsbrief