NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Slijpe: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Slijpe? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Slijpe en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Slijpe

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Slijpe om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Slijpe met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Slijpe geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Slijpe met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Slijpe? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Slijpe

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Slijpe aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Slijpe

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Slijpe buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Slijpe

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Slijpe? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Slijpe.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Slijpe is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Slijpe

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Slijpe

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Slijpe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Slijpe
Jacuzzi-kopen-Slijpe

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Slijpe
Jacuzzi-kopen-Slijpe
Jacuzzi-kopen-Slijpe
Jacuzzi-kopen-Slijpe

Ontvang onze nieuwsbrief