NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Sint-Stevens-Woluwe: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Sint-Stevens-Woluwe en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Stevens-Woluwe.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Stevens-Woluwe

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Sint-Stevens-Woluwe om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Stevens-Woluwe

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Sint-Stevens-Woluwe buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Stevens-Woluwe met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Sint-Stevens-Woluwe beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Stevens-Woluwe

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Stevens-Woluwe? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Stevens-Woluwe. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Stevens-Woluwe

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Stevens-Woluwe aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Sint-Stevens-Woluwe

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Stevens-Woluwe een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Stevens-Woluwe is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe
Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe
Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe
Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe
Jacuzzi-kopen-Sint-Stevens-Woluwe

Ontvang onze nieuwsbrief