NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Rijkers

Een jacuzzi spa kopen in Sint-Rijkers? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Rijkers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Rijkers

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Sint-Rijkers beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Rijkers inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Rijkers

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Sint-Rijkers buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

HotSpring jacuzzi in Sint-Rijkers met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Rijkers? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Rijkers

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Rijkers? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Sint-Rijkers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Rijkers

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Rijkers om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Rijkers is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Rijkers te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers
Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers
Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers
Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers
Jacuzzi-kopen-Sint-Rijkers

Ontvang onze nieuwsbrief