NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Sint-Pieters-Rode: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi kopen in Sint-Pieters-Rode? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Pieters-Rode.

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Pieters-Rode

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Pieters-Rode buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Pieters-Rode

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Pieters-Rode schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Pieters-Rode

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Sint-Pieters-Rode om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Pieters-Rode

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Pieters-Rode? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer warm houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Pieters-Rode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Pieters-Rode

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Pieters-Rode? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Pieters-Rode.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Pieters-Rode is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Pieters-Rode te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Pieters-Rode

Ontvang onze nieuwsbrief