NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Sint-Pauwels

Graag een spa kopen in Sint-Pauwels? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Pauwels. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Pauwels

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Pauwels? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Sint-Pauwels. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Pauwels

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Sint-Gillis-Waas om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Sint-Pauwels installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring spa in Sint-Pauwels met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Pauwels u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Sint-Pauwels

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Pauwelse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Sint-Pauwels laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Sint-Pauwels

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Sint-Pauwels afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Pauwels

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Pauwels geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Pauwels is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Pauwels te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-pauwels

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-pauwels

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-pauwels

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-pauwels
jacuzzi-kopen-sint-pauwels

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-pauwels
jacuzzi-kopen-sint-pauwels
jacuzzi-kopen-sint-pauwels
jacuzzi-kopen-sint-pauwels

Ontvang onze nieuwsbrief