NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Sint-Michiels kom je tot rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Sint-Michiels? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Michiels.

Klantgerichte service voor uw spa in Sint-Michiels

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Brugge om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Sint-Michiels installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Sint-Michiels met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de spa in Sint-Michiels? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Michiels

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Michiels geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Michiels

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Michielse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan de spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Sint-Michiels laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Sint-Michiels

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Sint-Michiels? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Sint-Michiels.

Kostprijs van uw Sint-Michielse jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Sint-Michiels inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Michiels is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Michiels te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-sint-michiels

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-michiels

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-michiels

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-michiels
jacuzzi-kopen-sint-michiels

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-michiels
jacuzzi-kopen-sint-michiels
jacuzzi-kopen-sint-michiels
jacuzzi-kopen-sint-michiels

Ontvang onze nieuwsbrief