NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Latem

Graag een jacuzzi spa kopen in Sint-Martens-Latem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Latem. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Martens-Latem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Sint-Martens-Latemse jacuzzi

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Martens-Latem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Martens-Latemse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Sint-Martens-Latem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Sint-Martens-Latem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Martens-Latem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Martens-Latem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Martens-Latem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Martens-Latem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Martens-Latem te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem
Jacuzzi-kopen-Sint-Martens-Latem

Ontvang onze nieuwsbrief