NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Maria-Lierde

Graag een jacuzzi kopen in Sint-Maria-Lierde? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Maria-Lierde.

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Maria-Lierde met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Maria-Lierde? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi spa's in Sint-Maria-Lierde

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Maria-Lierde afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Maria-Lierde

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Sint-Maria-Lierde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Maria-Lierde

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Sint-Maria-Lierde buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Maria-Lierde met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Maria-Lierde schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Maria-Lierde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Maria-Lierde? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Maria-Lierde.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Maria-Lierde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Maria-Lierde te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde
Jacuzzi-kopen-Sint-Maria-Lierde

Ontvang onze nieuwsbrief