NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Margriete en geniet zonder zorgen

Graag een jacuzzi spa kopen in Sint-Margriete? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Margriete. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Margriete

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Sint-Laureins om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de spa bij u thuis in Sint-Margriete installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Margriete

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Sint-Margriete? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Margriete.

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Margriete

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Margrietse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Sint-Margriete laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Margriete met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Sint-Margriete? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Margriete

In een spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Sint-Margriete afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Margriete

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife spa’s in Sint-Margriete beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Margriete is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Margriete te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-sint-margriete

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-margriete

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-margriete

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-margriete
jacuzzi-kopen-sint-margriete

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-margriete
jacuzzi-kopen-sint-margriete
jacuzzi-kopen-sint-margriete
jacuzzi-kopen-sint-margriete

Ontvang onze nieuwsbrief