NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Lievens-Houtem: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Sint-Lievens-Houtem en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Lievens-Houtemse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Lievens-Houtem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem.

Prijs van uw jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Lievens-Houtem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Sint-Lievens-Houtem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Sint-Lievens-Houtem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Sint-Lievens-Houtem

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Lievens-Houtem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem
Jacuzzi-kopen-Sint-Lievens-Houtem

Ontvang onze nieuwsbrief