NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem

Een spa kopen in Sint-Lievens-Houtem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de spa in Sint-Lievens-Houtem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Sint-Lievens-Houtem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Lievens-Houtem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Lievens-Houtem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sint-Lievens-Houtem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Lievens-Houtem

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Lievens-Houtemse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de spa in Sint-Lievens-Houtem laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Sint-Lievens-Houtemse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Lievens-Houtem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Sint-Lievens-Houtem. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis in Sint-Lievens-Houtem na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Sint-Lievens-Houtem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Sint-Lievens-Houtem? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem
jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem
jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem
jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem
jacuzzi-kopen-sint-lievens-houtem

Ontvang onze nieuwsbrief