NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Sint-Lenaarts

Van plan om een jacuzzi te kopen in Sint-Lenaarts? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Lenaarts en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Lenaarts

Is de energierekening door de jacuzzi in Sint-Lenaarts een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Lenaarts

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Lenaarts zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Lenaarts

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Sint-Lenaarts om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Lenaarts

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Lenaarts? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Lenaarts. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Sint-Lenaarts

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Lenaarts overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Lenaarts

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Sint-Lenaarts kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Lenaarts is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts
Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts
Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts
Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts
Jacuzzi-kopen-Sint-Lenaarts

Ontvang onze nieuwsbrief