NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Sint-Lambrechts-Herk? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Sint-Lambrechts-Herk en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een geschikte keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Lambrechts-Herk. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw spa in Sint-Lambrechts-Herk

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Hasselt om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Sint-Lambrechts-Herk installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Lambrechts-Herk

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Lambrechts-Herk? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Lambrechts-Herk.

Prijs van uw spa in Sint-Lambrechts-Herk

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Lambrechts-Herk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Lambrechts-Herk

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Lambrechts-Herk schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Lambrechts-Herk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Sint-Lambrechts-Herkse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Sint-Lambrechts-Herk laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

HotSpring spa in Sint-Lambrechts-Herk met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de spa in Sint-Lambrechts-Herk u zorgen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Lambrechts-Herk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Lambrechts-Herk te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk
jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk
jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk
jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk
jacuzzi-kopen-sint-lambrechts-herk

Ontvang onze nieuwsbrief