NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Sint-Kwintens-Lennik? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Kwintens-Lennik

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Sint-Kwintens-Lennik om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Sint-Kwintens-Lennik? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Kwintens-Lennik

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Kwintens-Lennik met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Sint-Kwintens-Lennik geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Kwintens-Lennik

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Kwintens-Lennik buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Kwintens-Lennik is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Kwintens-Lennik te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik
Jacuzzi-kopen-Sint-Kwintens-Lennik

Ontvang onze nieuwsbrief