NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Kruis-Winkel en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Sint-Kruis-Winkel en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Kruis-Winkel.

HotSpring jacuzzi in Sint-Kruis-Winkel met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Kruis-Winkel? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Kruis-Winkel

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Sint-Kruis-Winkelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de spa in Sint-Kruis-Winkel te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Sint-Kruis-Winkel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Gent om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Sint-Kruis-Winkel geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi in Sint-Kruis-Winkel

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Sint-Kruis-Winkel inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Kruis-Winkel

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Kruis-Winkel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Kruis-Winkel.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Sint-Kruis-Winkel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Kruis-Winkel vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Kruis-Winkel is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Sint-Kruis-Winkel te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel
jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel
jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel
jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel
jacuzzi-kopen-sint-kruis-winkel

Ontvang onze nieuwsbrief