NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Sint-Kruis? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Kruis? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Kruis.

Prijzen van jacuzzi's in Sint-Kruis

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Sint-Kruis inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Kruis

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Kruis schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring spa in Sint-Kruis met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Sint-Kruis? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Sint-Kruis

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Kruis? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Sint-Kruis. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Kruis

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Brugge. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de spa bij u thuis in Sint-Kruis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Kruis

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Sint-Kruise jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Sint-Kruis te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Kruis is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Kruis te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-kruis

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-kruis

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-kruis

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-kruis
jacuzzi-kopen-sint-kruis

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-kruis
jacuzzi-kopen-sint-kruis
jacuzzi-kopen-sint-kruis
jacuzzi-kopen-sint-kruis

Ontvang onze nieuwsbrief