NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Sint-Joris-Winge: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Sint-Joris-Winge? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Joris-Winge en ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Joris-Winge

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Joris-Winge zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Sint-Joris-Winge

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Joris-Winge afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Sint-Joris-Winge

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Sint-Joris-Winge buiten in de tuin of het terras inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sint-Joris-Winge

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Joris-Winge? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Joris-Winge

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Joris-Winge? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Joris-Winge en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Joris-Winge

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Sint-Joris-Winge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Joris-Winge is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Joris-Winge te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge
Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge
Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge
Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge
Jacuzzi-kopen-Sint-Joris-Winge

Ontvang onze nieuwsbrief