NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Joris-Weert en kom volledig tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Sint-Joris-Weert? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Joris-Weert.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Joris-Weert

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Joris-Weert schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Joris-Weert

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw Sint-Joris-Weertse spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Sint-Joris-Weert laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Joris-Weert

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Joris-Weert? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Joris-Weert en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Sint-Joris-Weert

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Joris-Weert? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw Sint-Joris-Weertse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Sint-Joris-Weert afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Sint-Joris-Weert

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Oud-Heverlee. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de spa bij u thuis in Sint-Joris-Weert na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Joris-Weert is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Sint-Joris-Weert? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-joris-weert

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-joris-weert

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-joris-weert

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-joris-weert
jacuzzi-kopen-sint-joris-weert

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-joris-weert
jacuzzi-kopen-sint-joris-weert
jacuzzi-kopen-sint-joris-weert
jacuzzi-kopen-sint-joris-weert

Ontvang onze nieuwsbrief