NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Sint-Jan? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Sint-Jan? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Jan.

Kostprijs van uw Sint-Janse spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Jan afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de spa in Sint-Jan

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Janse spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Sint-Jan inbouwt in de tuin. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Kwaliteitsvolle spa’s in Sint-Jan met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Sint-Jan beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Sint-Jan

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de spa in Sint-Jan? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw spa in Sint-Jan

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Ieper om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis in Sint-Jan. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Jan

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Jan? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Sint-Jan en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Jan is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Sint-Jan te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-sint-jan

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-jan

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-jan

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-jan
jacuzzi-kopen-sint-jan

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-jan
jacuzzi-kopen-sint-jan
jacuzzi-kopen-sint-jan
jacuzzi-kopen-sint-jan

Ontvang onze nieuwsbrief