NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Huibrechts-Hern? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Huibrechts-Hern

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Huibrechts-Hern? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Huibrechts-Hern met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Huibrechts-Hern vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Hoeselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Sint-Huibrechts-Hern geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw Sint-Huibrechts-Hernse jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw spa in Sint-Huibrechts-Hern

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil uiteraard dat uw Sint-Huibrechts-Hernse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

HotSpring spa in Sint-Huibrechts-Hern met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de spa in Sint-Huibrechts-Hern? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sint-Huibrechts-Hern is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Sint-Huibrechts-Hern te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern
jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern
jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern
jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern
jacuzzi-kopen-sint-huibrechts-hern

Ontvang onze nieuwsbrief