NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Sint-Huibrechts-Hern: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi spa kopen in Sint-Huibrechts-Hern? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Huibrechts-Hern met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Huibrechts-Hern

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Huibrechts-Hern

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Sint-Huibrechts-Hern om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Huibrechts-Hern is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Huibrechts-Hern te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern
Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern
Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern
Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern
Jacuzzi-kopen-Sint-Huibrechts-Hern

Ontvang onze nieuwsbrief