NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Gillis-Waas: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Sint-Gillis-Waas? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Gillis-Waas.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Gillis-Waas

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Sint-Gillis-Waas om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Sint-Gillis-Waas

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Gillis-Waas afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Sint-Gillis-Waas

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Sint-Gillis-Waas? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Gillis-Waas

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Gillis-Waas? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Sint-Gillis-Waas. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Gillis-Waas

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Sint-Gillis-Wase jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Sint-Gillis-Waas buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Gillis-Waas

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Sint-Gillis-Waas beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Sint-Gillis-Waas is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Gillis-Waas te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas
Jacuzzi-kopen-Sint-Gillis-Waas

Ontvang onze nieuwsbrief