NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Sint-Genesius-Rode: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Sint-Genesius-Rode? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Genesius-Rode

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Sint-Genesius-Rode om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sint-Genesius-Rode

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Sint-Genesius-Rode? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Genesius-Rode met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sint-Genesius-Rode zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Genesius-Roodse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Sint-Genesius-Rode buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Genesius-Rode u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Kostprijs van uw Sint-Genesius-Roodse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sint-Genesius-Rode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode
Jacuzzi-kopen-Sint-Genesius-Rode

Ontvang onze nieuwsbrief