NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Sint-Genesius-Rode? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een spa te kopen in Sint-Genesius-Rode? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sint-Genesius-Rode. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Sint-Genesius-Rode

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Sint-Genesius-Rode? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Genesius-Rode

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife spa’s in Sint-Genesius-Rode beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Genesius-Roodse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Sint-Genesius-Rode inbouwt in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Sint-Genesius-Rode

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Sint-Genesius-Rode om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Sint-Genesius-Rode door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Genesius-Rode

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Sint-Genesius-Rode? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Sint-Genesius-Rode en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Sint-Genesius-Rode

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Sint-Genesius-Rode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Sint-Genesius-Rode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Sint-Genesius-Roodse jacuzzi spa? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode
jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode
jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode
jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode
jacuzzi-kopen-sint-genesius-rode

Ontvang onze nieuwsbrief