NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Sint-Eloois-Winkel en geniet van de rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Sint-Eloois-Winkel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Sint-Eloois-Winkel.

Prijs van uw jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Sint-Eloois-Winkel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Eloois-Winkel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Sint-Eloois-Winkel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sint-Eloois-Winkel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de spa in Sint-Eloois-Winkel u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw spa in Sint-Eloois-Winkel

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Sint-Eloois-Winkelse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel te laten inwerken in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw spa in Sint-Eloois-Winkel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Ledegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Sint-Eloois-Winkel door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Sint-Eloois-Winkel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Eloois-Winkel te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel
jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel
jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel
jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel
jacuzzi-kopen-sint-eloois-winkel

Ontvang onze nieuwsbrief