NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Sint-Eloois-Vijve: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Sint-Eloois-Vijve? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Eloois-Vijve. Kom langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Sint-Eloois-Vijve

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Sint-Eloois-Vijve buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Eloois-Vijve

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Eloois-Vijve heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sint-Eloois-Vijve

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Sint-Eloois-Vijve om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Prijzen van jacuzzi's in Sint-Eloois-Vijve

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Eloois-Vijve afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Sint-Eloois-Vijve

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Eloois-Vijve een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Sint-Eloois-Vijve

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Eloois-Vijve? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Sint-Eloois-Vijve.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Eloois-Vijve is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sint-Eloois-Vijve te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve
Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve
Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve
Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve
Jacuzzi-kopen-Sint-Eloois-Vijve

Ontvang onze nieuwsbrief