NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sint-Blasius-Boekel

Graag een jacuzzi kopen in Sint-Blasius-Boekel? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Blasius-Boekel. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Sint-Blasius-Boekel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Sint-Blasius-Boekel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi spa in Sint-Blasius-Boekel met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Blasius-Boekel? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Sint-Blasius-Boekel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Sint-Blasius-Boekel

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Sint-Blasius-Boekel? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Sint-Blasius-Boekel. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Sint-Blasius-Boekel

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Sint-Blasius-Boekel buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sint-Blasius-Boekel met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sint-Blasius-Boekel heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Blasius-Boekel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel
Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel
Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel
Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel
Jacuzzi-kopen-Sint-Blasius-Boekel

Ontvang onze nieuwsbrief