NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Sint-Baafs-Vijve en kom volledig tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Sint-Baafs-Vijve? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Sint-Baafs-Vijve en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring spa in Sint-Baafs-Vijve met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Sint-Baafs-Vijve een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Sint-Baafs-Vijve

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Sint-Baafs-Vijve? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Sint-Baafs-Vijve en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sint-Baafs-Vijve

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Sint-Baafs-Vijve zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Sint-Baafs-Vijve

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Sint-Baafs-Vijfse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Sint-Baafs-Vijve te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Sint-Baafs-Vijve

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Sint-Baafs-Vijve afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Sint-Baafs-Vijve

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Wielsbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Sint-Baafs-Vijve installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Sint-Baafs-Vijve is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sint-Baafs-Vijve te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve
jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve
jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve
jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve
jacuzzi-kopen-sint-baafs-vijve

Ontvang onze nieuwsbrief