NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Sinaai

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Sinaai? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sinaai.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Sinaai

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Sinaaise jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi in Sinaai bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Sinaai

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Sinaai geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi in Sinaai met laag energieverbruik

Is de energierekening door de spa in Sinaai een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Kostprijs van uw Sinaaise jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Sinaai inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Sinaai

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sinaai? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Sinaai.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Sinaai

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Sint-Niklaas om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Sinaai installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sinaai is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Sinaai te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-sinaai

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sinaai

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sinaai

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sinaai
jacuzzi-kopen-sinaai

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sinaai
jacuzzi-kopen-sinaai
jacuzzi-kopen-sinaai
jacuzzi-kopen-sinaai

Ontvang onze nieuwsbrief