NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Sijsele? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Van plan om een spa te kopen in Sijsele? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Sijsele.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Sijsele

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Damme om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Sijsele door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sijsele met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Sijsele geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Sijsele met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Sijsele een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Sijsele

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Sijsele? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Sijsele. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw spa in Sijsele

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Sijselse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Sijsele te laten inwerken in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kostprijs van uw Sijselse jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Sijsele afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Sijsele is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Sijsele te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-sijsele

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-sijsele

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-sijsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-sijsele
jacuzzi-kopen-sijsele

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-sijsele
jacuzzi-kopen-sijsele
jacuzzi-kopen-sijsele
jacuzzi-kopen-sijsele

Ontvang onze nieuwsbrief