NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Sijsele

Wil u een jacuzzi kopen in Sijsele? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Sijsele en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Sijsele

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Sijsele? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Sijsele

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Sijsele? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Sijsele.

Prijs van uw jacuzzi in Sijsele

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Sijsele afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Sijsele

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Sijsele blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Sijsele

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Sijsele buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Sijsele

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Sijsele om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Sijsele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Sijsele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Sijsele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Sijsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Sijsele
Jacuzzi-kopen-Sijsele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Sijsele
Jacuzzi-kopen-Sijsele
Jacuzzi-kopen-Sijsele
Jacuzzi-kopen-Sijsele

Ontvang onze nieuwsbrief