NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Serskamp en geniet van de rust

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Serskamp? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Serskamp. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Serskamp

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Serskamp heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Serskamp

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Serskamp? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Serskamp.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Serskamp

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Serskampse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Serskamp inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Serskamp

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Wichelen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Serskamp geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van spa's in Serskamp

Een spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Serskamp overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Serskamp met laag energieverbruik

Is de energierekening door de spa in Serskamp een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Serskamp is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Serskamp te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-serskamp

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-serskamp

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-serskamp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-serskamp
jacuzzi-kopen-serskamp

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-serskamp
jacuzzi-kopen-serskamp
jacuzzi-kopen-serskamp
jacuzzi-kopen-serskamp

Ontvang onze nieuwsbrief