NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Semmerzake: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi kopen in Semmerzake? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Semmerzake. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Semmerzake

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Semmerzake? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Semmerzake. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Semmerzake

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Semmerzake beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Semmerzake

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Semmerzake buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Semmerzake

Is de energierekening door de jacuzzi in Semmerzake een punt van verontrusting? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Semmerzake

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Semmerzake inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Semmerzake

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Semmerzake om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Semmerzake is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Semmerzake te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Semmerzake

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Semmerzake

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Semmerzake

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Semmerzake
Jacuzzi-kopen-Semmerzake

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Semmerzake
Jacuzzi-kopen-Semmerzake
Jacuzzi-kopen-Semmerzake
Jacuzzi-kopen-Semmerzake

Ontvang onze nieuwsbrief