NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Schulen: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Schulen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Schulen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Schulen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Schulen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Schulen. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Schulen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Schulen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw jacuzzi spa in Schulen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Schulen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Schulen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Schulen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Schulen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Schulen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Schulen

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Schulen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schulen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Schulen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Schulen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schulen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schulen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schulen
Jacuzzi-kopen-Schulen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schulen
Jacuzzi-kopen-Schulen
Jacuzzi-kopen-Schulen
Jacuzzi-kopen-Schulen

Ontvang onze nieuwsbrief