NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Schoten kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Schoten? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Schoten.

Klantgerichte service voor uw spa in Schoten

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Schoten om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Schoten door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle spa’s in Schoten met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Schoten beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Schoten

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Schoten? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Schoten

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Schoten? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Schoten. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Schoten

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Schoten aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Schoten

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Schotense spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Schoten laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Schoten is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Schotense spa? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-schoten

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-schoten

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-schoten

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-schoten
jacuzzi-kopen-schoten

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-schoten
jacuzzi-kopen-schoten
jacuzzi-kopen-schoten
jacuzzi-kopen-schoten

Ontvang onze nieuwsbrief