NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Scherpenheuvel? HotSpring biedt je luxe en rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Scherpenheuvel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Scherpenheuvel. Kom langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Scherpenheuvel

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Scherpenheuvelse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Scherpenheuvel te laten inwerken in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Scherpenheuvel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Scherpenheuvel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Scherpenheuvel.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Scherpenheuvel

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Scherpenheuvel? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Klantgerichte service voor uw spa in Scherpenheuvel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Scherpenheuvel-Zichem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Scherpenheuvel installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Scherpenheuvel

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de spa in Scherpenheuvel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Scherpenheuvel

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Scherpenheuvel schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Scherpenheuvel is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Scherpenheuvel te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-scherpenheuvel
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel
jacuzzi-kopen-scherpenheuvel

Ontvang onze nieuwsbrief