NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Schepdaal

Een spa kopen in Schepdaal? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Schepdaal. Ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Schepdaal met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Schepdaal vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw spa in Schepdaal

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Dilbeek. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Schepdaal installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design op maat voor uw jacuzzi in Schepdaal

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Schepdaalse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Schepdaal te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi.

Prijs van uw jacuzzi in Schepdaal

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Schepdaal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Schepdaal

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Schepdaal? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Schepdaal.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Schepdaal

Baart uw energierekening door de spa in Schepdaal u zorgen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schepdaal is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Schepdaal te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-schepdaal

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-schepdaal

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-schepdaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-schepdaal
jacuzzi-kopen-schepdaal

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-schepdaal
jacuzzi-kopen-schepdaal
jacuzzi-kopen-schepdaal
jacuzzi-kopen-schepdaal

Ontvang onze nieuwsbrief