NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Schepdaal

Wil u een jacuzzi spa kopen in Schepdaal? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Schepdaal en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Schepdaal

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Schepdaal om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Schepdaal

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Schepdaal een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Schepdaal

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Schepdaal geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Schepdaal

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Schepdaal buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Schepdaal inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Schepdaal

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Schepdaal? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Schepdaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Schepdaal is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Schepdaal te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Schepdaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schepdaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schepdaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schepdaal
Jacuzzi-kopen-Schepdaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schepdaal
Jacuzzi-kopen-Schepdaal
Jacuzzi-kopen-Schepdaal
Jacuzzi-kopen-Schepdaal

Ontvang onze nieuwsbrief